Apskatīt lapas pilno versiju

Phone +371 2652 5282

E-mail info@lhl.lv

Developed by iconcept.lv

© 2016 All Rights Reserved.

PAFBET LHL Čempionātu janvāra labāko spēlētāju apbalvošana

12 Feb

Ir noslēdzies pirmais 2018.gada mēnesis, un atkal ir laiks apbalvot tos, kuri izcelās visspilgtāk, palīdzot savām komandām izcīnīt uzvaras!

Apbalvošana notiks bārā “Arena 29”, bet būs netikai apbalvošana – tiks runāts par lietām, kas tika padarītas veiksmīgi un arī pie kurām vel būtu jāpiesstrāda, iepazīšanās ar komadu menedžeriem un kāda jautra sportiska izklaide, kā piemēram ir bijuši novusa un šautriņmešanas turnīri, kā arī galda hokeja turnīrs, tāpēc aicinam spēlētājiem ņemt līdz ģimeni un draugus, lai jauki pavadīt vakaru !

PAFBET LHL Rīgas Amatieru čempionāts

1) “Janvāra labākais uzbrucējs” uzvar HK ”Norste” uzbrucējs Edgars Kuze, kurš janvāra aizvadītājās spēlēs izcelās ar 3 gūtiem vārtiem un 2 rezultatatīvu piespēli.
2) “Janvāra labākais aizsargs” uzvar HK”Lavīna ” aizsargs Viktors Cimbaluks, kurš janvāra aizvadītajās spēlēs izcelās ar 2 vārtu guvumiem.
3) “Janvāra labākais vārtsargs” uzvar vārtsargs “HK PafBet” Reinis Kukuls, kurš četrās spēlēs savai komandai palīdzēja izcīnīt 10 punktus, uzvarot 3 spēlēs, un divas spēlēs nosargāja savu cietoksni neieņemtu!

3) PAFBET Roulette – Sergejs Maksimovs HK “MVR Transports”

4) PAFBET LHL “Lady “- Laima Elizabete Lukašēviča

5) PAFBET LHL – “Pieredzējušākais spelētājs ” – Andrejs Krasovski, kuram jau ir 70 gadi, bet joprojām turpina spelēt šo fantastisko spēli !

PAFBET LHL Rīgas Iesācēju čempionāts

6) “Janvāra labākais uzbrucējs” uzvar HK ”Oilers” uzbrucējs Jurijs Ščerbakovs , kurš trīs Janvāra aizvadītājās spēlēs izcelās ar 3 gūtiem vārtiem un 2 rezultatīvām piespēlēm.
7) “Janvāra labākais aizsargs” uzvar HK”Panthers ” aizsargs Maksims Zabagonski, kurš trīs Janvāra aizvadītajās spēlēs izcelās ar 3 vārtu guvumiem.
8) “Janvāra labākais vārtsargs” uzvar “HK MVR Transports” vārtsargs Aleksandrs Drevinš, 2 spēlēs izcīnot 2 uzvaras, un ielaižot tikai vienu golu.

PAFBET LHL Rīgas Veterānu čempionāts

9) “Janvāra labākais aizsargs ” uzvar HK”LUX” spēlētājs Sandris Zariņš.

10) SPEC BALVA “Izrāviens” – Pafbet.lv komanda janvāra mēnesi veica iespaidīgu izrāvienu. 4 spēlēs izcīnot 10 punktus, kas ir vairāk kā 8 iepriekšējās, kad tika izcīnīti tikai 8 punkti !

11) “Visaktīvākā LHL komanda” – HK “Vairogs” piedalās pilnīgi visos LHL rīkotas pasākumos! Spēlē gan Rīgas čempionātā, gan Ogres. Piedalījās LHL Jauna gada korporatīva pasākumā, LHL Winter Classic 2018 un 3 pret 3 turnīrā.

PAFBET LHL Zemgale Amatieri

12) Amatieri: HK “Lielupe” “ Labākais uzbrucējs “ -Aigars Grīnfelds.

13) Veterāni: HK “Iecava” “Labākais aizsargss “ – Kristiāns Lisovkis.

PAFBET LHL Ogre

14) Amatieri: HK “Varan” “Labakais uzbrucējs” Ričards Haļilovs.