Apskatīt lapas pilno versiju

Phone +371 2652 5282

E-mail info@lhl.lv

Developed by iconcept.lv

© 2016 All Rights Reserved.

HK Lavina - PAFBET LHL Rīga Amatieri Playoffa uzvarētāji!

16 May

Latvijas Hokeja Līga apsveic HK Lavina  ar uzvaru 2018. gada PAFBET LHL Rīga Amatieru Čempionāta Playoffā!
HK Lavina aizvadīja savu pirmo sezonu Latvijas Hokeja Līgā un 16. sezonu kopumā. Regulārajā sezona komanda izcīnīja 1. vietu izcīnot par 2 punktiem vairāk nekā HK Arfiline, kuri palika 2. vietu.
Toties uz 3. vietu pretendēja uzreiz trīs komandas. Rīgas Runči, Proceva un Regrand ieguva -26, 26 un 25 punkti attiecīgi!
2018. gada Playoff finālā HK Lavina tiekas ar HK Rīgas Runči. Abas komandas neatstāja nekādas izredzēs saviem oponentiem Playoffa ceturtdaļfinālā un pusfinālā.
Neskatoties uz to, ka Playoffa TOP3 “bombardieri” ir Rīgas Runči spēlētāji (Ronalds Rozenbergs 7 + 5, Jānis Kļava 6 + 3, Vigo Berziņš3+4) Lavinai izdevās uzvarēt šajā sīvā ciņā ar rezultātu sērijā 3:1.
Īpaši dramatiska bija pēdējā spēle, jo pamatlaiks beidzās ar neizšķirtu 1:1 un sākas pēcspēles metieni. Ronaldam Rozenbergam bija lieliskā iespēja salīdzināt Playoffa sērijas rezultātu, tomēr pietrūka pavisam nedaudz un veiksme šoreiz bija HK Lavinās pusē.
Konstantīns Kudrjavcevs pielīka šajā mačā, kā arī visa Playoffa, punktu. Apsveicām HK Lavina ar uzvaru un visas komandas – ar lielisko un interesantāko sezonu. Uz tikšanas nākamsezon!